Tämä hetki on hienon lauseen arvoinen.

perjantai 12. toukokuuta 2017

Joustavuudesta

Vaikutti siltä, että mieleni joustavuuden lisääntyessä kehonikin muuttui joustavammaksi.

4 kommenttia:

Sipatinttu kirjoitti...

Nappiin osui tämä siinä mielessä, että tänään seurasin kun eräs työkaverini käveli. Hän on ainakin töissä sellainen, että säännöt tulee täyttää juuri eikä melkein ja hänelle on turha kertoa mistään luovemmasta ratkaisusta pulmaan, kun se on ei ja ei. Vaikka aikaa säästyisi. Käveli yläkeho todella suorana, ikäänkuin alavartalo vain meni eteenpäin. Mietin, että jos hän alkaisi kävelemään sillä tavalla 'reteemmin', niin muuttuisiko hänen suhtautumisensa?

Hoo Moilanen kirjoitti...

Jos keho on kuin rautakanki, mahtaako mielikään voida olla kovin notkea. Mielenkiintoista mitä kaikkea sitä kuvitteleekaan lukevansa jo toisen kävelystä saati sitten vaikka tanssimisesta!

Sipatinttu kirjoitti...

No tuo työkaveri istuu töissä vieressäni, joten ihan siksi sitä mietin :) Mutta toinen juttu on se, muistan lukeneeni, että jotenkin tutkittukkin että kun sanotaan että käsiala kertoo ihmisestä. No, että myös jos muuttaa käsialaa, se muuttaa jotenkin ihmistä. Viceversa. Tiedä häntä mutta mielenkiintoista kuitenkin.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuo käsialajuttu! Olisi hirmu hidasta kirjoittaa eri tavalla kuin mikä tulee luonnostaan. Ei kai siitä tarvitse tehdä sellaista johtopäätöstä, että kehitys kaiken kaikkiaan on hidasta? ;)